SC CRX AUTO CENTER SRL

Infiintata in anul 2022, CRX Auto Center SRL are ca domeniu principal de activitate „Intretinerea si repararea autovehiculelor”.

Ne-am luat angajamentul in fata fiecaruia dintre clientii nostri, ca serviciile pe care le realizam asupra autovehiculelor acestora sa fie de cea mai buna calitate, realizate intr-un timp optim, astfel incat cu noi, ramai in miscare!

CRX Auto Center, service auto multimarca, autorizat R.A.R., va ofera servicii de mecanica, realizate de un personal profesionist, la cele mai inalte standarde de calitate. CRX Auto Center va recomanda ca montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor sa fie efectuate cu echipamentul adecvat si de catre un personal calificat. O roata dezechilibrata provoaca vibratii neplacute, sesizabile la anumite viteze si la schimbarea directiei de mers. Prin urmare, echilibrarea rotilor la fiecare inlocuire a anvelopelor a devenit necesara.

Dereglarea sau reglarea incorecta a unghiului de fuga conduce la uzura precoce sau neuniforma a anvelopelor si aparitia problemelor tehnice la nivelul sistemului de directie si suspensie al masinii, crescand astfel riscul de accident si consumul neasteptat de combustibil. O simpla geometrie a directiei, executata corect de profesionisti cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie te scapa de cheltuieli ulterioare, neprevazute.

Gama larga de piese auto originale si aftermarket.

Primul pas in a rezolva o problema este o constatare corecta, pentru a merge direct la sursa acesteia, iar noi detinem diagnoza de ultima generatie compatibila cu toate marcile.

Service-ul nostru se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. La fel ca relațiile interpersonale, relațiile dintre clienți și afacere se mențin prin intermediul interacțiunilor. Comunicarea, fie ea directă sau indirectă le oferă clienților un imbold și îi face să se implice în discuție.

Este important să răspunzi prompt tuturor solicitărilor și să postezi regulat informații noi. Facebook este locul ideal pentru a transforma recomandările verbale ale clienților mulțumiți în recomandări scrise, acestea din urmă devenind tot mai însemnate în alegerea service-ului auto potrivit pentru o persoană nehotărâtă. Clienții care revin în service sunt foarte importanți pentru afacere. Revenirea acestora în service denotă satisfacție pentru serviciile primite.

Fidelizarea clienților este un proces continuu de evoluție și îmbunătățire. Lumea se schimbă constant, drept urmare verificam periodic dacă identitatea și valorile serviciilor noastre se potrivesc cu cerințele momentului. Intampinam clienții cu zâmbetul pe buze și le acordam acestora toată atenția noastra pentru ca contează foarte mult și poate face diferența dintre un client fidel și unul care nu intenționează să ne mai calce pragul. Clienții interesați de serviciile și produsele noastre pot fi încântați de asemenea de promoții, iar dacă ne bazăm pe proverbul „Cine se aseamănă, se adună”, prietenii clienților nostri pot fi plăcut surprinși de ofertele noastre si pot deveni, la rândul lor, clienți de încredere.

https://crxautocenter.ro/ Facebook : https://www.facebook.com/crxautocenter

Telefon: 0784045030, Gmail: [email protected]