SC Enza’s Bouquet SRL

Enza’s Bouquet este o intreprindere ce raspandeste frumosul si arta prin creatiile sale, prin flori si aranjamente florale. Activitatea firmei cuprinde realizarea  si comercializarea  aranjamentelor floarale de oferit cu caracter zilnic, de florarie, dar si realizarea de décor si diverse elemente florale necesare evenimentelor. Totodata, intreprinderea ofera si servicii de inchiriere a florilor si decorului din flori artificiale pentru evenimente.

Principalii clienti care se adreseaza intreprinderii sunt oamenii care cumpara flori de oferit pentru diverse ocazii din florarii, dar si persoanele fizice care apeleaza la realizarea unui décor din flori naturale/artificiale pentru evenimentul lor. La acestia se adauga si intreprinderilie/asociatiile/ONG-urile care solicita serviciile firmei pentru diverse evenimente corporate.

Promovarea serviciilor s-a realizat in permanenta in online prin diverse reclame pe site-urile de socializare, dar si in format fizic prin participarea la targuri si evenimente dedicate. La acesta se adauga si formarea unui brand prin personalizarea obiectelor comercializate cu numele firmei si datele de contact. Am personalizat felicitarile care insoteau mereu florile, cutiile de catifea in care se realizau aranjamentele, dar si diverse elemente de décor pe care le aducem la evenimente. Un alt rol important l-au avut afisele si pliantele impartite atat la evenimente, cat si in floriarie si la colaboratori.

Pentru a atrage noi clienti s-au folosit mai multe metode. In prima faza principala metoda a fost promovarea, apoi s-a deschis o a doua locatie intr-o zona mult mai populara, iar in cele din urma am realizat colaborari cu diverse intreprinderi care ne recomanda clientilor lor. Am intrat pe platforme de delivery si am incercat sa cautam cat mai multe locuri unde ne putem vinde produsele.

Site-ul firmei este https://www.enzasbouquet.ro/.

Datele de contact : telefon 0771 390 023; email: [email protected]