SC HEALING CENTER SRL

– Un altfel de centru-

Centru terapeutic in care prioritizarea clientului ca si OM  este pe primul loc.

In contextual actual in care Pandemia covid9 a venit cu multa frica la pachet, ne putem pune intrebarea daca bolnav mai inseamna doar o problema fizica, sau este vorba si depre partea pshica.

Ca student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie, din practica efectuata pe perioada studiilor, (Spitalul Universitar Pamukkale University-realizata prin programul Erasmus plus timp de 3 ani, Voluntar Human4Human – 3 ani,Voluntar KinetoPlus Craiova- 7 luni)  dar si a studiilor de specialitate consultate, am realizat ca un program de tratament  trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a putea fii eficient.

Astfel, prin proiectul demarat de mine intentia este ca programele de preventie si recuperare fizica sa fie acompaniate si de sustinere psihica.

Echipa centrului este alcatuita din 2 persoane: 2  Kinetoterapeuti.

Pentru parte de preventie si sanatate psihica punem la dispozitia oamenilor ore de terapie prin dans, individuala sau in grup si servicii de consultanta nutritionala.

Pentru partea de recuperare avem servicii de kinetoterapie – tratament de recuperare functionala in afectiuni ortopedice, neurologice si reumatice: hernie de disc, spondiloza, dureri de spate, scolioza, cifoza, lordoza, fracturi, entorse, luxatii, recuperare pre si postoperatorie pentru protezare sold, genunghi, ligament incrucisat anterior, operatie menisc, hernie de disc etc., Fitness medicala, recuperare traumatologie sportiva, Fizioterapie, Masaj – terapeutic, de relaxare, Yumeiho, Indian, Terapie cu ventuze, Terapie HVLA.

Clientii centrului sunt adolescenti, adulti si varstnici, femei si barbati.

Pentru promovarea produselor/serviciilor/lucrarilor pe care le realizam am folosit predominant retelele online, distribuirea flyerelor, pliantelor si distribuirea mapelor de informare.

Identificarea de noi clienti s-a facut predominant prin cadrul retelelor online, instagram, facebook, tik tok si prin recomandari de la clienti deja existenti.

Adresa site: https://healingcentercraiova.ro/

Nr. tel: 0767251345

e-mail: [email protected]